Участь у конференціях — це чудовий варіант для пошуку нових клієнтів, партнерів та можливостей для розвитку бізнесу. Планувати щось сьогодні дуже важко, але ми не перестаємо збирати для вас цікаві заходи 2023-2024 рр., щоб ви могли будь-якої миті зареєструватися, приєднатися до них та вдосконалити свої знання.

50 ключових маркетингових показників для eCommerce у 2024

6 березня 2024, ОНЛАЙН

Ви новачок в інтернет-маркетингу і немаєте чіткого бачення, які саме метрики необхідно відстежувати? – запрошуємо вас на вебінар від омніканальної CDP eSputnik, на тему: “50 ключових маркетингових показників для eCommerce у 2024”.
📅6 березня, 15:00 (GMT+2)
Спікер: Оксана Вобяченко, Chief Marketing Officer в eSputnik, 10+ років в діджитал-маркетингу.
Про що поговоримо?

  • Що таке маркетингова воронка.
  • Метрики: від залучення до утримання.
  • Як метрики впливають на воронку та як їх поліпшувати

Реєстрація тут

Ukrainian Marketing Forum

17-18 квітня 2024, КИЇВ ТА ОНЛАЙН

Ось уже 17 років Український маркетинг-форум  - головне щорічне місце зустрічі експертів індустрії і головних порушників правил. Тих, хто кидає виклик обставинам і ринкам, формулюючи завтрашній порядок денний. Платформа, на якій ринок обговорює те, яким буде маркетинг вже завтра і  те, яким він буде через 10 років.
Форум найбільш корисний для компаній, які працюють на ринках споживчих товарів, товарів тривалого користування, фінансів, страхування, телекомунікацій, IT, дистрибуції, роздрібної торгівлі та послуг.

Реєстрація тут

Kyiv PMDay 2024

18 травня 2024, КИЇВ

Офлайн подія від Lemberg Tech Business School.

Kyiv Project Management Day 2024 буде відбуватися в 7 потоків:

  • PM Models - традиційних потік. Нові та перевірені концепції, методології та підходи до управління проєктами.
  • Case Study / Fail Conf - успішні та провальні кейси в управлінні проєктами.
  • Agile - що нового у світі гнучкої розробки.
  • Product Management - розробка продуктів з точки зору управління цією розробкою.
  • Evolution - різноманітні підходи та кейси з різних галузей.
  • PM Workshops - для шанувальників практичних знань і активної участі.
  • Product Workshops - окремі аспекти розробки продуктів

Реєстрація тут

ВИСТАВКА "XXX ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ДЕНЬ ЛОГІСТА"

30-31 травня 2024, КИЇВ

Всеукраїнський День Логіста буде представлений в форматі Виставки, яка об'єднає представників галузі для вирішення всіх етапів ланцюгів поставок:

  • Підвищення ефективності складської обробки товарів;
  • Транспортного та інформаційного забезпечення підприємств;
  • Розвитку логістичних бізнес-процесів на аутсорсинг.

Конференція, в рамках виставки, стане майданчиком, який сприяє обміну досвідом з представниками бізнесу та експертами, з обговоренням тенденцій розвитку логістики, відмінним шансом для кожного з учасників поділитися здобутками, перейняти успішний досвід і обговорити ідеї подальшого підвищення ефективності бізнесу.

Реєстрація тут

Ukrainian CX Excellence

14 червня 2024, КИЇВ

Всеукраїнська Премія за найкращий клієнтський досвід, яка визначає особливі досягнення компаній у впровадженні кращих СХ-практик та ефективних кейсів клієнтоцентричності. Мета Премії — надати визнання зусиллям команд, відповідальним за клієнтський досвід в компаніях, та експертам, які допомагають будувати взірцевий сучасний СХ в Україні та за її межами.

Реєстрація тут

Виставка «ТрансУкраїна 2024»

15 вересня 2024, Одеса

В рамках виставки будуть розглянуті наступні напрямки:

  • Внутрішні і міжнародні перевезення;
  • Експедиція і логістика;
  • Порти і термінали (зернові, калійні, контейнерні);
  • Страхування і інвестиційні програми;
  • Технологічне та вагове обладнання, засоби механізації вантажно - розвантажувальних робіт
  • Системи безпеки для вантажів.

Реєстрація тут

IT Arena 2024

27-29 вересня 2024, ЛЬВІВ

IT Arena – це найбільша англомовна технологічна конференція в Україні, яка щороку об’єднує понад 5 000 підприємців, інноваторів та мислителів на три дні дискусій, бізнес-нетворкінгу та натхнення. Подія, яка відбувається протягом десяти років поспіль, навіть попри пандемію та повномасштабне вторгнення, вже стала втіленням потужності технологій у важкі часи.

Реєстрація тут

СХ: CUSTOMER EXPERIENCE CONFERENCE

23 лютого 2024, КИЇВ ТА ОНЛАЙН

Це професійна крос-платформа для підприємців, керівників компаній з різних індустрій, які формують новий контур клієнтського досвіду як драйвера профіту компанії у час постійних викликів.

  • 9 годин досвіду та конструктивного діалогу експертів лідерів ринку
  • Воркшопи з СХ-практик, продажів, сервіс-дизайну та штучного інтелекту у СХ
  • Експо з технологій і послуг, що вдосконалюють клієнтський досвід

Реєстрація тут

AI Marketing Day

15 лютого 2024, ОНЛАЙН

Найактуальніша БЕЗКОШТОВНА онлайн-конференція з АІ технологій від WebPromoExperts. До спікерського складу залучені представники провідних міжнародних компаній та компаній України, які поділяться своїм досвідом та знаннями про вплив AI на аналіз великих обсягів даних для точного визначення цільової аудиторії та розробки ефективних стратегій таргетингу, як AI може допомогти з App Store Optimization для мобільного додатку та як вивести соцмережі на новий рівень з використанням штучного інтелекту.

Реєстрація тут

BIG TRADE-MARKETING SHOW-2024

02 лютого 2024, КИЇВ

На щорічній конференції «Big Trade-Marketing Show-2024: New reality – new possibilities» збереться понад 400 учасників, щоб обговорити тренди та тенденції розвитку трейд-маркетингу. В рамках Конференції пройде виставка рішень та послуг, а також зразків продукції від виробників та ритейлерів України.

А одним зі спікерів івенту буде Дмитро Кукуруза, СЕО Турум-бурум. Він поділиться досвідом та спостереженнями після роботи з закордонними клієнтами щодо формування Growth стратегії для бізнесу.

Реєстрація тут

GET Business Festival

13 грудня 2023, КИЇВ

Великий фестиваль малого та середнього бізнесу.

Понад 70 підприємців, фахівців з маркетингу, digital, PR, IP, цифрових технологій, e-commerce та фінансів поділяться власним досвідом трансформації бізнесу у воєнний час та адаптації до сучасних реалій. Головна тема заходу – Стратегії перемог.

Лекції усіх експертів тематично належатимуть до трьох основних блоків:

  • Розвиток бізнесу та інвестиції.
  • Маркетинг, digital, кібербезпека.
  • PR, медіа та креативні технології.

Реєстрація тут

DIGITAL MARKETING FORUM 2023

14 грудня 2023, ОНЛАЙН

Digital Marketing Forum місце зустрічі власників компаній та маркетологів з метою вивчення ефективних цифрових технологій, каналів залучення та утримання цільової аудиторії.

Серед ключових питань заходу – побудова діджитал-стратегії, огляд сучасних цифрових рішень, контент та соціальні мережі, особливості діджитал-маркетингу в B2B та B2C, пошуковий та email-маркетинг, reels і TikTok тощо.

На Digital Marketing Forum 2023 дискутуватимемо про те, як зробити цифровий маркетинг ефективним і які канали найкраще працюють в тому чи іншому сегменті. В рамках заходу провідні маркетологи поділяться власними кейсами, ефективними інструментами просування та каналами комунікації зі споживачами.

Форум буде актуальним та цікавим для компаній, що працюють на ринках споживчих товарів та роздрібних мереж, товарів тривалого користування, дистрибуції, харчової промисловості та агро, інформаційних технологій, фінансів і нерухомості.

Організатором є DIGITALFORUM.PRO. В рамках проєкту з 2014 року проводяться форуми про діджитал-трансформацію ключових галузей економіки України.

Реєстрація тут

НаЗахід

15 грудня, ОНЛАЙН

Конференція №1 з SEO на західні ринки.

НаЗахід – це унікальна подія, де вам не тільки розкажуть, як правильно оптимізувати свій сайт, але й допоможуть знайти відповіді на всі запитання, що виникають в процесі просування бізнесу в мережі Інтернет.

На цій конференції вам не доведеться слухати теоретичні лекції, тому що всі доповіді мають практичний характер. Ви дізнаєтеся про найефективніші методи просування, використання ключових слів, налаштування рекламної кампанії та багато іншого.

Реєстрація тут

Digital Retail & Ecommerce Forum

17 листопада 2023, КИЇВ

17 листопада приєднуйтесь до Digital Retail & Ecommerce Forum — бізнес-захід для ІТ-директорів, директорів з цифрової трансформації, автоматизаторів, спеціалістів з інформаційної безпеки, директорів з логістики й управління запасами.

Сфери діяльності учасників: ритейл, складські господарства, логістика, електронна комерція, маркетплейси, інформаційні технології.

Денис Студенніков, СОО у Турум-бурум, буде одним зі спікерів конференції. Він розповість про успішні стратегії підвищення конверсії eCommerce проєкту.

Місце зустрічі: Premier Hotel Rus, секція G, вул. Госпітальна, 4, м. Київ

Реєстрація тут

WhiteHatConf #4

17 жовтня 2023, ОНЛАЙН

Привіт, товариство!
Четверта онлайн-конференція з SEO та лінкбілдингу на вітчизняний та західний ринок —  WhiteHatConf від whitehat.link вже 17 жовтня

Спікери заходу:

  • Олександр Павлуцький, керівник Repalm
  • В'ячеслав Озеров, незалежний SEO експерт
  • Олег Саламаха, Founder Serpstat
  • Дмитро Сохач, CEO AdmixGlobal
  • Артем Пилипець, Head of SEO - SEO7 | Школа SEO
  • Володимир Левченко, CPO Zeeks
  • Роман Сусло, Founder і CEO у wmlinks.net
  • Тарас Гуща, Founder SEO.UA

На вас чекає понад 6 годин практичної інформації та кейсів від топспеціалістів України та світу!

ВАЖЛИВО!
Окрім онлайн трансляції, ти можеш стати гостем офлайн студії у Києві, та поринути в неймовірну атмосферу івенту та нетворкінгу зі спікерами та гостями івенту

Зареєструватися або купити квиток можна в чат-боті https://bot.whitehat.link/lp/BdNbSkNY

Або на сайті https://whitehatconf.com.ua/

З питаннями пишіть в приватні https://t.me/olexander_live

SmashingConf Антверпен 2023

9-12 жовтня 2023, АНТВЕРПЕН та ОНЛАЙН

Smashing Conference – це дводенна гібридна конференція сконцентрована на вебдизайні й розробці. Івент відомий своєю дружньою атмосферою та величезною спільнотою небайдужих до UX UI. Тема конференції – все, що стосується дизайну та користувацького досвіду.

Доповіді будуть проходити в єдиному потоці та розкривати наступні теми: системи дизайну, питання юзабіліті, тренди у дизайні інтерфейсу та доступністі. Ви також можете приєднатися до одного чи кількох практичних майстер-класів, які проводитимуться після конференціїї, щоб відразу використовувати свої нові навички, або вибрати онлайн-квитки на конференцію.

Реєструйтесь зі знижкою 15%

IT Arena 2023

29 вересня - 1 жовтня 2023, ЛЬВІВ

IT Arena – одна з найбільших технологічних подій України, яка щороку є місцем зустрічі інвесторів, стартапів, міжнародних компаній, делегацій та лідерів української ІТ-індустрії. IT Arena – технологічна конференція світового рівня, із висококласним нетворкінгом. Попри війну, тех-спільнота України продовжує працювати, зростати та підтримувати економіку країни. В часи, коли країна зіткнулася з унікальними викликами та створює унікальні рішення, IT Arena 2022 стала однією з найбільших зустрічей лідерів технологічної галузі, експертів та всіх, хто стоїть на передовій цифрового майбутнього України.

Резервація

Перший НаЗахід Мітап

11 серпня 2023, ВІДЕНЬ

Цей день настав! Перший офлайн НаЗахід мітап.

Який формат?
5-6 максимально корисних доповідей та після нетворкінг у виноробні з видом на весь Відень.

Кількість місць дуже обмежена.

Купити білет

iForum 2023

10 серпня 2023, КИЇВ

iForum — найбільша офлайн-конференція України та Східної Європи. Форум є суспільним явищем, створеним учасниками ринку високих технологій та присвячений розвитку нових можливостей, пошуку ідей та їхнього втілення, а також аналізу світових новітніх трендів. Конференція існує з 2009 року і проходить у форматі одночасних доповідей нон-стоп, найбільша кількість учасників за останні роки сягала понад 13 тисяч.

Формат і тематика напрямів цього року трансформується відповідно до реалій воєнного часу. Захід пройде в одному павільйоні, де є укриття, і відповідно кількість учасників буде обмежена орієнтовно до 5 тисяч людей.

На iForum-2023 з’явиться три нових напрями, що відображають запит суспільства на теми, якими зараз живе фахова та ділова спільнота: Military Tech, АІ та Україна Майбутнього.

Вартість відвідання iForum — одна з найдемократичніших. Військовослужбовці зможуть отримати квиток безкоштовно за наявності відповідних документів.

Промокод на знижку 10% — turumburum23

Придбати квитки

Digital Boost від WebPromoExperts

27 липня 2023, ОНЛАЙН

Хочеш працювати в digital-сфері, та не знаєш з чого почати?

Онлайн-конференція Digital Boost від Академії інтернет-маркетингу @webpromoexperts пропонує вже зараз здійснити перші кроки та дізнатися всі тонкощі від супер досвідчених фахівців, котрі пройшли шлях “з нуля” та стали топовими спеціалістами!

На конференції ви дізнаєтеся:

  • наскільки актуальна професія з інтернет-маркетолога?
  • який напрямок підійде саме вам?
  • кого зараз шукають на ринку та яка зарплатня?
  • що треба знати новачку, щоб знайти роботу мрії?
  • як підготуватися до своєї першої співбесіди?

Дата: 27.07.2023
Час: 11:00 (за Києвом)
Вартість: безкоштовно

Головний приз: участь у розіграші 1 гранту на навчання в Академії WebPromoExperts

Реєстрація тут

НаЗахід 23

21 липня 2023, ОНЛАЙН

Міжнародна агенція з діджитал-маркетингу SeoProfy запрошує власників бізнесів, стартаперів, маркетологів, розробників та SEO-спеціалістів всіх рівнів досвіду відвідати безкоштовну онлайн-конференцію.

Адаптувавши теми до реалій роботи у воєнний час, організатори та доповідачі незмінно націлені на перемогу на фронті і в бізнесі.

Теми, які будуть обговорені на конференції: Vision, Technical SEO, Indexing, AI Content, AI, Analytics, Design, SEO Management, SEO Approach in EU, Local SEO, PBN.

Ще більше корисної інформації та анонсів для SEO-ком’юніті у Telegram-каналі події: https://t.me/nazahid

Участь безкоштовна за умови реєстрації на сайті.

E-commerce у хмарі AWS (Amazon Web Services)

4 липня 2023, ОНЛАЙН

Як ІТ-відділу рітейл компанії уникнути головного болю в Чорну П'ятницю? INTERTOP Україна ділиться своїм досвідом міграції у хмару Amazon Web Services (AWS). Дізнайтеся як компанії вдалося вирішити проблему з піковими навантаженнями на сайт в період сезонних промо, перенести CRM систему у хмару та про інші переваги роботи в хмарі AWS.

Актуальна тема! Сервіси з AI та ML та їх вплив на прискорення інновацій та автоматизацію рітейл бізнесу у хмарі.

В програмі вебінару:

  • Як ІТ відділу рітейл компанії уникнути головного болю в Чорну П'ятницю
  • Досвід міграції компанії INTERTOP Ukraine у хмару
  • Вплив AI та ML на прискорення інновацій та автоматизацію рітейл бізнесу у хмарі.

Участь безкоштовна.Softprom — Advanced Consulting Partner в мережі Amazon Web Services. Наш досвід для вашого успіху.

Реєстрація тут

PPC DAY

29 червня, ОНЛАЙ

Вже 29 червня стартує “PPC DAY” - масштабна онлайн-конференція про нові підходи до контекстної реклами в складних умовах сучасності, котру організовують WebPromoExperts.  

Найкращі експерти ринку з багаторічним досвідом роботи, поділяться практичними доповідями та кейсами, розглянуть зміни, з якими зіткнулася сфера PPC, розкажуть про  інструменти, які дійсно працюють в турбулентних реаліях сьогодення.
Лайнап спікерів:

  • Антон Воронюк (CEO WebPromoExperts),
  • Сергій Желепа (Незалежний спеціаліст з таргетингу),
  • Денис Тонін (Team Lead PPC "Цитрус"),
  • Анна Шепелєва (Head of Digital sales analytics MEGOGO),
  • Григорій Резніченко (Незалежний експерт. Спеціаліст з Google Ads ),;
  • Іван Бурач (Head of PPC, Webpromo)

Коли: 29 червня
Час: 11:00 (за Києвом)

Участь у конференції - безкоштовна!

Реєстрація тут

Лінкбілдинг у 2023 - невідʼємна частина просування сайту

20 червня 2023, ОНЛАЙН

20 червня 2023 @webpromoexperts проводять безкоштовний онлайн-семінар «Лінкбілдинг у 2023 - невідʼємна частина просування сайту» зі Світланою Величко. На цьому заході ви дізнаєтесь все про лінкбілдинг для початківців та як вашому веб-сайту стати вищим за конкурентів у Google.

  • Чому лінкбілдинг важлива складова SEO?
  • Які інструменти використовувати?
  • Чи не помре ця професія?

Хочете послухати про специфіку професії та навіть більше? Скоріше реєструйтесь на БЕЗКОШТОВНИЙ онлайн-семінар та отримай приємний бонус!
Зареєстрованим учасникам даруємо чек-лист з добіркою сервісів для лінкбілдерів.

Коли: 20 червня
Час: 17:00 (за Києвом)

Реєстрація  тут

WhiteHatConf

23 травня 2023, ОНЛАЙН

https://whitehatconf.com.ua/

23 травня відбудеться третя онлайн-конференція з SEO та лінкбілдингу на вітчизняний та західний ринок —  WhiteHatConf від whitehat.link! У 11:00 ви почнете заглиблюватись у теми штучного інтелекту в розрізі SEO, стратегій та тактик лінкбілдингу, покрокового запуску гемблінг-проєктів, SEO support та аналітики, конверсій та KPI.

Про це та багато іншого з вами наживо поговорять:

  • Ігор Шулежко, СEO Rankup
  • Олександр Павлуцький, Керівник NX Agency
  • Сергій Волоконський, Head of Link Building SeoProfy, Product Owner LinkChecker.PRO
  • Михайло Іванишинець, Head of SEO в AbsoluteWeb, CEO Convirio
  • Владислав Моргун, Незалежний SEO-фахівець
  • Дар'я Бондаренко, SEO TeamLead в Zeeks

На вас чекає понад 5 годин практичної інформації та кейсів від топспеціалістів України та світу!

Реєстрація тут

CUSTOMER EXPERIENCE CONFERENCE: Клієнтський досвід нової реальності

28 лютого, ОНЛАЙН

CUSTOMER EXPERIENCE CONFERENCE: Клієнтський досвід нової реальності — це професійна крос-платформа, на якій представники компаній з різних індустрій формують новий контур клієнтського досвіду у час невизначеності та викликів війни, коли сервіс та операційна злагодженість забезпечують життєстійкість компанії.

У виступах, дискусіях СХ-експерти поділяться відрефлексованим досвідом впровадження стратегій, перевіреними підходами реалізованих кейсів та інструментами клієнтського сервісу в умовах кризи.

Придбати квитки

CUSTOMER EXPERIENCE CONFERENCE: Код клиентоцентричности

24 февраля, ОНЛАЙН, ОФФЛАЙН, КИЕВ

CUSTOMER EXPERIENCE CONFERENCE: профессиональная кросс-платформа, на которой представители известных брендов и мировые СХ-эксперты в кейсах и дискуссиях, представляют новые методы совершенствования клиентского опыта, непосредственно влияющего на репутацию компании и жизнестойкость ее бизнес-модели.

  • 18 украинских топ-менеджеров
  • 4 международных СХ-эксперта
  • 7 СВ-кейсов с анализом гипотез и результатов
  • 2 панельные дискуссии о самых горячих СХ-вопросах

Основные темы для обсуждения:

  • Главные CX-тренды, которые изменят ландшафт бизнеса
  • Эмоциональный маркетинг и экономика впечатлений: как они работают на выдающийся клиентский опыт
  • Как создавать продукты и услуги, вызывающие зависимость у клиентов.

Купить билеты

Поділитися постом у:

Інші статті

1
/
1

Більше кейсів від Турум-бурум?

Перегляньте наше портфоліо з різноманітних сфер бізнесу, щоб переконатися в нашому досвіді.

Дивитися портфоліо

Напишіть нам, і розпочнемо співпрацю!

Ваше повідомлення було відправлене! Ми зв'яжемося з вами якомога швидше

Відправити ще одну заявку
Doublecheck your form data please