Не секрет, що бренди вкладають немалі гроші у створення айдентики — колірна гама, логотип, шрифти та все інше, щоб стати упізнаними. А також вигадують креативи для реклами, щоб привернути увагу покупців. Так-так, ви точно впізнаєте Rozetka, Nova Post, Monobank, OnTaxi тільки но побачивши їх логотип або почувши знайому фразу. А чи думали ви як би виглядали відомі українські бренди, якщо на дворі було середньовіччя? А якою була б їх реклама, наприклад?

Маркетинг брендів в епоху лицарів

Ми попросили ChatGPT-4o створити зображення із запитом «Будь ласка, зобразіть як виглядав би «бренд», якби «бренд» був винайдений у Середньовіччі.» І ось що в нас вийшло.

1. Rozetka: 

https://rozetka.com.ua/ua/

«Ласкаво просимо до середньовічного гіпермаркету Rozetka, де ви можете придбати все — від зілля від похмілля до обладунків, ніби вони з наступного сезону. Єдине місце, де можна купити як засіб від драконів, так і новий гобелен для великої зали. Rozetka — завжди що треба».

2. EVA: 

https://eva.ua/

«Заходьте до кіоску краси EVA, де навіть сама королева не встоїть перед нашими трав'яними масками для обличчя! Потрібні парфуми, що зваблюють лицарів, або крем для обличчя, який зробить вашу шкіру гладенькою, як у найкращих бардівських віршах? У нас є все для вас, міледі».

3. Епіцентр: 

https://epicentrk.ua/

«Епіцентр — середньовічний гіпермаркет, де можна купити люстру для підземелля і катапульту для заднього двору. Будуйте не просто замок — будуйте королівство! І пам'ятайте, наша будівельна суміш тепер вогнетривка!»

4. Comfy: 

https://comfy.ua/ua/

«Шукаєте останні новинки середньовічних технологій? У Comfy є все: від пісочного годинника з автоматичним таймером до зачарованих казанів, які самі помішуються. Якщо вам потрібно оновити камеру для тортур чи просто придбати новий набір олов'яних тарілок, ми зробимо середньовічне життя комфортнішим — з легкістю».

5. Monobank: 

https://monobank.ua/

«Monobank: де відсоткові ставки нижчі, ніж податки селянина! Якщо вам потрібно профінансувати новий замок, викупити родича з підземелля або накопичити на новий блискучий меч, ми перетворили середньовічну банківську справу на мистецтво, а наш банківський сувійний пристрій працює швидше, ніж поштовий голуб! Няв!»

6. Veloplaneta:

https://veloplaneta.ua/ua

«Вирушайте у майбутнє в середньовічному стилі! Незалежно від того, чи ви лицар у блискучих обладунках, чи просто зброєносець з великими мріями, у Veloplaneta є найновіші рішення для середньовічної мобільності. Наші дерев'яні велосипеди ідеально підходять для всіх!»

7. 966.ua: 

https://966.ua/

«Хочеться суші в 14 столітті? У 966.ua ми подаємо середньовічні суші настільки свіжі, що вони практично все ще плавають. Замовляйте вже сьогодні, і наші лицарські кур'єри швидко доставлять вам їх до вашої оселі».

8. Nova Post: 

https://novapost.com/uk-ua/

«Потрібно відправити любовний лист прекрасній дівчині або партію мечів для наступного хрестового походу? Нова Пошта доставить це швидше, ніж кінь! Надійно, ефективно, і ми навіть обіцяємо не підглядати за вашими королівськими таємницями... дуже».

9. PetHouse: 

https://pethouse.ua/ua/

«У PetHouse ми ставимося до ваших домашніх улюбленців, як до членів королівської родини. Якщо вашому соколу потрібен нове сідало або мисливському собаці потрібні найкращі кістки, у нас є все, щоб хвости махали, а крила тріпотіли. Адже ваші середньовічні улюбленці заслуговують на найкраще!»

10. OnTaxi: 

https://ontaxi.com.ua/

«Потрібно дістатися на інший кінець міста на лицарський турнір, а може, просто уникнути зустрічі з родичами? У OnTaxi найшвидші карети на всій землі! Є можливість замовлення додаткових сервісів: “мовчазний погонич” або “дотепні жарти від погонича” без додаткової плати! Наші коні вгодовані, водії ввічливі, а ми обіцяємо найспокійнішу поїздку.»

Можливості технологій на базі AI дійсно вражають, вони можуть бути ефективним помічником на роботі, а можуть просто підняти настрій. Ось сьогодні, ми уявили, як би могли б виглядати відомі бренди, якби вони існували в середньовіччі та ChatGPT-4o допоміг нам візуалізувати це.

Звісно, усі ці зображення та описання створені виключно для розваги й не мають на меті образити або висміяти когось. Це всього лише жартівливий погляд на наші улюблені компанії, які сьогодні роблять життя зручнішим і сучаснішим.

Поділитися постом у:

Інші статті

1
/
1

Більше кейсів від Турум-бурум?

Перегляньте наше портфоліо з різноманітних сфер бізнесу, щоб переконатися в нашому досвіді.

Дивитися портфоліо

Напишіть нам, і почнемо співпрацю!

Ваше повідомлення було відправлене! Ми зв'яжемося з вами якомога швидше

Відправити ще одну заявку
Doublecheck your form data please